Makarony

Makarony

giuseppe-pacco-tagiatelle-con-spinaci-makaron-ze-szpinakiem-orzechami-serem-gorgonzola-02

Tagiatelle con spinachi

giuseppe-pacco-tagiatelle-al-salmone-makaron-z-wedzonym-lososiem-szparagami-2

Tagiatelle al salmone

giuseppe-pacco-tagiatelle-lombata-ai-funghi-makaron-z-miesem-wieprzowym-w-sosie-smietanowym-efekt

Dlaczego samodzielnie wyrabiamy makaron?

Samodzielnie przygotowany makaron ma podkreślić coś wyjątkowego i ważnego – moment spotkania przy wspólnym stole.
To sposób na okazanie miłości i oddania. To celebrowanie tradycji gościnności i zdrowej kulinarnej uczty od serca.

    

Zorganizowaliśmy stanowisko makaronowej produkcji, zdobyliśmy idealną maszynę i bardzo dobrej jakości mąkę. Poszerzyliśmy swoją wiedzę na temat wyrobu makaronu odbywając liczne rozmowy ze specjalistami z branży oraz dostrzegliśmy walory świeżego makaronu po rozmowach ze sportowcami, specjalistami ds. żywienia czy też naszymi stałymi gośćmi.

Dziś jesteśmy dumni z tej decyzji i słyszymy od gości, że świeży makaron, to najlepszy wybór.

 

ŚWIEŻY MAKARON 

ŚWIEŻE RAVIOLI 

 

MENU:  Makarony  |  Pizza  |  Sałatki  |  Mięso i drób |  Ryby i owoce morza  |  Zupy  |  Przekąski  |  Wina  |  Desery  |  Napoje  |  Dla dzieci